Strassmayr

Strassmayr ekziston që nga viti 1938

Historia e markës Strassmayr ka filluar në Austri, më shumë se 80 vjet më parë, në vitin 1938, në një qytet të vogël Adlwang. Fillimisht kompania ishte e angazhuar në trajtimin e metaleve.

Falë vendosmërisë së familjes Strassmayr, si dhe mundësive të reja të zhvillimit të ndërmarrjes, në fund të vitit 1965 – në fillim të vitit 1966 kompania prodhoi makinën e parë të spërkatjes së bitumit, e drejtuar nga një traktor industrial u ndërtua. Kjo ngjarje ishte një kapitull i ri në historinë e kompanisë Strassmayr. Që nga ajo kohë, veprimtaria e kompanisë kryesore ka qenë prodhimi i makinerive për ndërtimin e rrugëve dhe riparimi.

Zhvillim i vazhdueshëm

Që nga fillimi i kompanisë, çështja kryesore ishte një zhvillim i vazhdueshëm i teknologjisë. Duke krijuar lloje të reja të teknikës, kompania Strassmayr përcaktoi tendencat e reja në ndërtimin e rrugëve. Teknologjia e punës së zëvendësimit të rrugës, patching ose mbushjes së çarjeve – këto janë vetëm disa nga zgjidhjet e zbatuara nga prodhuesi, të cilat përdoren ende në riparimin e rrugëve.

Për shkak të funksionimit dinamik të Qendrës për Inovacion dhe Departamentit të Dizajnit, kompania çdo vit zbaton teknologji dhe ndryshime inovative, duke siguruar pozicione drejtuese për prodhuesin në industri. Në funksion të një zhvillimi të vazhdueshëm të kompanisë, u themelua Grupi Strassmayr, me një numër vazhdimisht në rritje të klientëve. Makineria tipike e rrugës portokalli është bërë një pjesë integrale e peizazheve të projekteve evropiane dhe ndërkombëtare të rrugëve.

Në ditët e sotme marka Strassmayr është e lidhur me një makineri me cilësi të lartë dhe shërbim shtesë të ofruar nga kompania. Qasja profesionale dhe e orientuar drejt cilësisë konfirmohet nga çertifikata dhe çmime të shumta, të dhëna kompanisë. Klientët vlerësojnë produktet inovative, dërgesat e shpejta dhe besueshmërinë e shërbimeve.