Makineri per cfaredolloj projekti

Liebherr është një nga furnizuesit kryesorë të pajisjeve dhe shërbimeve për industrinë e tubacionit rreth globit. Liebherr fokusohet në shitje të pajisjeve të reja dhe të përdorura me cilësi të lartë për ndërtimin e tubacioneve me të gjitha diametrat e kërkuar.
Misioni jonë është që të ofrojmë shërbimin më të mirë për kompanitë vëndase. Lexalko mbulon me informacion, konsulencë, shitje, pjesë këmbimi dhe mbështetje në projekte sipas standarteve të kërkuara dhe të rekomanduara të industrisë së gazifikimit dhe tubacioneve.
Liebherr mundëson pajisjen me makineri të ndërtuara enkas për projektet tuaja në energjitike si edhe ju mundëson prodhimin e makinerive sipas kërkesave teknike dhe inxhinierike të projektit.
Lexalko ju mundëson të gjithë asistencën e duhur në mënyrë që ti vizitoni nga afër fabrikat Liebherr dhe të diskutoni me stafin teknik dhe menaxherial për planet tuaja ne industrinë e energjiisë së rinovueshme.