Servis

Lexalko disponon paisje dhe personel të aftë për remont të plotë mekanik, mirëmbajtje, testim dhe është e pajisur plotësisht për kryerjen e inspektimeve.

Lexalko ju mundëson, pajisjen e makinerisë suaj Liebherrme Librin e Shërbimit me anë të të cilit mund të informoheni për shërbimet periodike si edhe të mbani rekorde të shërbimeve të kryera në vite.

Stafi jonë është i gatshëm t’ju japi konsulencën e duhur prefesionale, per blerjen e makinerisë suaj sipas nevoja që do ta perdorni.

Wear Plates on 30 Tonne Excavator Bucket2
Bucket-660x420