Deutz

DEUTZ është një nga prodhuesit kryesorë në botë të sistemeve inovative të ecjes. Kompetencat e saj thelbësore janë zhvillimi, prodhimi, shpërndarja dhe servisimi i motorëve me naftë, gaz dhe elektrikë për aplikime profesionale. Specialisti i motorit ofron një spektër të gjerë produkti me kapacitete deri në 620 kW që përdoret në makineri të ndërtimit, makineri bujqësore, pajisje për trajtimin e materialeve, pajisje të palëvizshme, automjete komerciale, mjete hekurudhore dhe aplikime të tjera.

Fillimisht e themeluar si N.A. Otto & Cie. Në Këln, Gjermani, në 1864, DEUTZ AG tani është kompania më e vjetër e motorit në botë dhe një nga prodhuesit kryesorë në botë të pavarur të motorit. DEUTZ u ofron klientëve të saj një mbështetje gjithëpërfshirëse dhe afatshkurtër nga 13 kompani shpërndarëse, 7 zyra shitjesh dhe mbi 800 partnerë shitje dhe shërbimi në më shumë se 130 vende të botës.