Servis

Lexalko  ka objekte dhe personel të aftë për remont të plotë mekanik , mirëmbajtje dhe testim, dhe është e pajisur plotësisht për kryerjen e inspektimeve.

Lexalko ju mundëson pajisjen e makinerisë suaj me Librin e Shërbimit me anë të të cilit mund të informoheni për shërbimet periodike si edhe të mbani rekorde të shërbimeve të kryera në vite. Pranë zyrave tona mund të pajiseni me librin e shërbimit për makinerinë tuaj Liebherr.

Lexalko ju mundëson pajisjen e makinerisë suaj me Librin e Shërbimit me anë të të cilit mund të informoheni për shërbimet periodike si edhe të mbani rekorde të shërbimeve të kryera në vite. Pranë zyrave tona mund të pajiseni me librin e shërbimit për makinerinë tuaj Liebherr.

Pjese Kembimi

Lexalko.Sh.A  mbulon të gjithë gamën e pjesëve të këmbimit për makineritë Liebherr. Pjesët origjinale Liebherr mbrojnë makinerinë tuaj dhe sigurojnë një rendiment më të lartë.Rrjeti jonë kombëtar i shprëndarjes ju gjendet gjithmonë pranë,në Shqiperi apo Kosovë, Lexalko është e aftë tju asistojë për cdo problem.

Lexalko mundëson të gjithë gamën e pjesëve origjinale  të këmbimit Liebherr, JCB,

Tirane

Sheshi Shqiponja

Tel: +355 67 40 99 036

Durres

Aut Durrës-Tiranë Km 4

Tel: +355 67 40 99 037

Prishtine

Rruga Peja 1200 Fushë Kosovë

Tel: +377 45822866