Furnizues kombëtar për makineri
të reja dhe të përdoruara

si edhe pjese kembimi dhe servis

LEXALKO, është themeluar në vitin 2001, duke importuar fillimisht pjesë këmbimi. Në vitet në vijim, makineri te rënda per zhvendosjen e dheut u shtuan gamës së produkteve, dhe makinerite e rënda jane sot fokusi yne kryesor. Sot, LEXALKO SH.A është një kompani sherbimi që kujdeset për të gjitha nevojat dhe kërkesat tuaja me seli ne Shqiperi dhe Kosove

LEXALKO, është perfaqësuesi zyrtar, i makinerive për zhvendosjen e dheut LIEBHERR. Ku ofron makineri te reja dhe te përdorura, të cilat perdoren në ndërtimin e infrastrukturës, projekte të nxjerrjes së mineraleve, gurore, minierave dhe makineri të lidhura me industrinë e tubacioneve dhe gazifikimit. Nga nje makine e vetme deri te nje flote e tere

Makineri të Reja

Kompania Lexalko SH.A sjell në tregun shqiptar makineritë më të reja të firmave më të njohura siç janë LIEBHERR dhe AMMANN.

Të Përdorura

Kompania Lexalko SH.A sjell në tregun shqiptar makineri të përdorura në gjendje tepër të mirë të firmave më të njohura siç janë LIEBHERR dhe AMMANN.

Pjesë Këmbimi

Teë gjitha makineritë që ne tregtojmë kanë nevojë për shërbime dhe riparime. Kompania jonë sjell tek ju pjesë këmbimi për çfarëdolloj makinerie.

Makineri të Reja

Kompania Lexalko SH.A sjell në tregun shqiptar makineritë më të reja të firmave më të njohura siç janë LIEBHERR dhe AMMANN.

Të Përdorura

Kompania Lexalko SH.A sjell në tregun shqiptar makineri të përdorura në gjendje tepër të mirë të firmave më të njohura siç janë LIEBHERR dhe AMMANN.

Pjesë Këmbimi

Teë gjitha makineritë që ne tregtojmë kanë nevojë për shërbime dhe riparime. Kompania jonë sjell tek ju pjesë këmbimi për çfarëdolloj makinerie.

Eskavatorë me Zinxhirë

Eksavatorë me zinxhirë të cilët vijnë direkt nga partnerët tanë.

Eskavatore me Goma

Eksavatorë me goma të cilët vijnë direkt nga partnerët tanë.

Fadroma

Fadroma me tonazhe të ndryshme të cilat vijnë nga partnerët tanë.

Mjete të përdorura

Mjete të përdorura të llojeve të ndryshme në gjendje tepër të mirë.

Pjesë Këmbimi & Servis

Pjesë këmbimi dhe servis të specializuar për të gjitha makineritë.

Agregate

Agregate të përshtatshme për të gjitha kërkesat teknike si edhe kushtet e kantierit.

Për çdo informacion na kontaktoni !

Nëse dëshironi të bashkëpunoni me ne, jemi përherë në dispozicionin tuaj.